|
|
1 კონა რუკოლას ფურცლები
1 კონა სხვადასხვა ტიპის სალათის ფურცლები
2 ცალი მსხალი
1/3 ჭიქა გახეხილი ყველი პარმეზანი
1 ს/კ ზეითუნის ზეთი
1,5 ს/კ წითელი ღვინის ძმარი
2 ჩ/კ თაფლი
1 ჩ/კ დიჟონის მდოგვი
მსხალი თხლად დაჭერით, სალათის ფურცლები ხელით დაანაკუწეთ. მოათავსეთ ყველთან ერთად ჯამში.
ცალკე კონტეინერში აურიეთ დრესინგის ინგრედიენტები, დააფარეთ თავსახური და კარგად აურიეთ. მოასხით სალათს და ამოურიეთ.